PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πρωτοχρονιάτικο open τουρνουά σκάκι


Διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου

Ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου διοργανώνει πρωτοχρονιάτικο open τουρνουά σκάκι με σύστημα το Ελβετικό FIDE5(πέντε) γύρων με διεθνή αξιολόγηση Ισχύουν κανονισμοί FIDE,ΕΣΟ.

ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Εντευκτήριο Σκακιστικού Ομίλου Περιστερίου, Κρέσνας 80-82 Γήπεδο Ατρομήτου.

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ: Μετρό-σταθμός Άγιος Αντώνιος και στη συνέχεια το( 821) Αγία Αναστασία, στάση γήπεδο Λεωφορεία: (730) Ομόνοια-Λόφος Αξιωματικών και Α-13,Β-13 Ομόνοια-στάση Άγιος Αντώνιος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

1ος

γύρος

Δευτέρα

02-01-2012

06:00 μ.μ.

2ος

γύρος

Τρίτη

03-01-2012

06:00 μ.μ

3ος

γύρος

Τετάρτη

04-01-2012

06:00 μ.μ

4ος

γύρος

Πέμπτη

05-01-2012

06:00 μ.μ

5ος

γύρος

Παρασκευή

06-01-2012

05:30 μ.μ

XΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ : 1 ώρα και 30 λεπτά (+ 30’’ ανά κίνηση) για κάθε παίκτη για όλη την παρτίδα. Η καταγραφή των κινήσεων είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της παρτίδας.

Προσοχή: Σκακιστής, ο οποίος μία(1) ώρα μετά την ώρα έναρξης κάποιου γύρου, δεν θα έχει ξεκινήσει να αγωνίζεται, θα χάνει την παρτίδα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έχουν όλοι ανεξαρτήτως δυναμικότητας ή ένταξής τους σε σύλλογο, με παράβολο συμμετοχής 10€ καταβλητέο πριν από την έναρξη του 1ο γύρου. Ανώτατο όριο συμμετοχής (40) άτομα θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να έχουν δοθεί μέχρι την προηγούμενη για τη χωρίς καθυστέρηση έναρξη του 1ου γύρου. Ώρα προσέλευσης κατά την έναρξη 5.30μμ.

ΕΠΑΘΛΑ:

1Ος νικητής

30% των παραβόλων

2Ος νικητής

20% των παραβόλων

3Ος νικητής

10% των παραβόλων

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: Για τα έπαθλα ισχύουν τα εξής κριτήρια

α) Αποτέλεσμα μεταξύ ισόβαθμων παικτών(εφόσον έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους),

β)Συντελεστής Μπούχολτς,

γ) Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας και τα κριτήρια άρσης της. Τα χρηματικά έπαθλα ΔΕΝ μοιράζονται.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ- ΑΝΑΒΟΛΕΣ: Επιτρέπονται εξαιρέσεις (δηλ., μη συμμετοχή στην κλήρωση του επόμενου γύρου) με ενημέρωση του διαιτητή το αργότερο 10 λεπτά μετά το τέλος του προηγούμενου γύρου και πριν την κλήρωση του επομένου. Αναβολές παίζονται πρωί και δίνονται μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης, εφόσον συμφωνήσουν ο διαιτητής και οι αντίπαλοι. Αναβολές δεν μπορούν να δοθούν στον τελευταίο γύρο.

AΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ: Παίκτης που κληρώνεται και δεν εμφανισθεί να αγωνισθεί ανειδοποίητα ή χωρίς σοβαρή δικαιολογία, θεωρείται ότι αποχώρησε και δεν συμπεριλαμβάνεται στο εξής στην κλήρωση.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Σε αποφάσεις της διαιτησίας μπορούν να απευθύνονται στον οργανωτή σύλλογο ως δέκα λεπτά μετά τη λήξη του γύρου, συνοδευόμενες από παράβολο 50€, που επιστρέφεται σε περίπτωση δικαίωσης από την Επιτροπή ενστάσεων.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ-ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Διευθυντής αγώνων ορίζεται ο Γιώργος Μάλφας ενώ Διαιτητές ο Σοφοκλής Γκούβας και ο Ιάκωβος Λαπατάς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στον κ. Ιάκωβο Λαπατά (κιν. 6947156137),στον όμιλο τηλ/fax (210-5753713) μετά τις 6.30μ.μ,και στο email info@soperisteriou .go

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment