PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πρωτιές κατέκτησαν οι αθλητές του τένις Γ.Ο.Π. «Γ. Παλάσκας»


Οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλιο στο 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα

Από 29 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι και στο Κερατσίνι το 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις της Θ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης της ΕΦΟΑ. Στο Περιστέρι ο Γυμναστικό Όμιλος Περιστερίου (ΓΟΠ) «Γ. Παλάσκας» ανέλαβε τη διοργάνωση των κατηγοριών αγόρια – κορίτσια 12 και 16 ετών και το Κερατσίνι 14 και 18.

Η διοργάνωση του τουρνουά ήταν άψογη και οι επιτυχίες των αθλητών του ΓΟΠ πολλές. Στα αγόρια 18 την 1η θέση κατέκτησε ο Αλέξανδρος Σωτηρίου και τη 2η θέση ο Παναγιώτης Σωτηρίου, στα αγόρια 16 την 2η θέση ο Γιάννης Καλπακίδης.

Στα κορίτσια 14 την 1η θέση κατέκτησε η Γιώτα Σταματογιαννοπούλου, στα αγόρια 14 την 2η θέση ο Σταύρος Καλπακίδης, στα αγόρια 12 την 3η θέση ο Άρης Γεωργακόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί από τους αθλητές που έφτασαν σε υψηλές θέσεις και διακρίθηκαν αν και δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό του ΓΟΠ «Γ. Παλάσκα» έμαθαν το άθλημα από τον προπονητή του Κώστα Σοφρανέ.

Η Διοίκηση του ΓΟΠ «Γ. Παλάσκας» ευχαριστεί τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Κ. Σοφρανέ για τις σημαντικές επιδόσεις των αθλητών και τους προπονητές Κ. Καρούκη και Θοδ. Σταθόπουλο για την άψογη διοργάνωση των αγώνων στο Περιστέρι.

Να σημειωθεί ότι τους επόμενους μήνες προχωρούν και ολοκληρώνονται από τον Δήμο Περιστερίου τα νέα σύγχρονα γήπεδα τένις στην περιοχή Τσαλαβούτα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment