PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πρωτιά του Δήμου Περιστερίου στην αποκομιδή των σκουπιδιών (video)


Αποκλειστικές δηλώσεις στο PeristeriNews του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Βασίλη Λώλου

Ολοκληρώθηκε η αποκομιδή του κύριου όγκου των απορριμμάτων, που είχε συσσωρευτεί στην πόλη του Περιστερίου, μετά την πολυήμερη κατάληψη των αμαξοστασίων και του ΧΥΤΑ Φυλής, καθώς και την απεργία των εργαζομένων στους Δήμους.

Μετά την επιστράτευση από την Κυβέρνηση, χωρίς ανάσα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Λώλος με τους εργαζόμενους κατάφεραν σε τέσσερα 24ωρα, μέρα – νύχτα να καθαριστεί από τα σκουπίδια η πόλη του Περιστερίου.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο PeristeriNews ο κ. Λώλος υπογράμμισε το γεγονός ότι τηρήθηκε η υπόσχεση του Δημάρχου Α. Παχατουρίδη και του ίδιου προσωπικά προς τους δημότες και πρώτος ο Δήμος Περιστερίου κατάφερε να αγγίξει το 90% της αποκομιδής των απορριμμάτων και μέσα στις επόμενες ώρες να ολοκληρωθεί σ’ όλη την πόλη.

Βέβαια, ο Αντιδήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενους, παρότι σήμερα με τα κυβερνητικά μέτρα κόβεται ο μισθός τους, αυτοί με αυταπάρνηση έκαναν το καθήκον τους απέναντι στους συμπολίτες τους.

Επιπλέον, ότι ο τομέας καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, παρά τις περικοπές σε προσωπικό, έφερε το επιθυμητό προσωπικό.

Να σημειωθεί ότι ακόμη και στους μικρούς Δήμους δεν έγινε κατορθωτό η άμεση αποκομιδή, αλλά στο γειτονικό Δήμο της Αθήνας αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά από δέκα μέρες!..

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment