PeristeriNews.gr
Διεθνή

Πρώτη εμφάνιση έκανε ο βασιλιάς Κάρολος μετά τη διάγνωση του καρκίνου


Ο βασιλιάς Κάρολος έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά τη διάγνωση του καρκίνου στην πασχαλινή λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Καμίλα, έφτασε στην εκκλησία με λιμουζίνα Bentley.

Όπως έχει γίνει γνωστό, κατά τη διάρκεια της τελετής ο Κάρολος αναμένεται να καθίσει χωριστά από τη σύζυγό του και τους άλλους βασιλείς για να προστατευτεί από μολύνσεις κατά τη διάρκεια της θεραπείας του.

Στην πασχαλινή λειτουργία δεν θα δώσουν το παρών ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, όπως ανακοινώθηκε, καθώς η Κέιτ Μίντλετον νοσεί επίσης από καρκίνο και βρίσκεται στα αρχικά στάδια προληπτικής χημειοθεραπείας.

Ο 75χρονος μονάρχης διαγνώστηκε με καρκίνο στις αρχές Φεβρουαρίου και από τότε ασκεί εν μέρει τα καθήκοντα του και πάντα μόνο μετά την έγκριση των γιατρών του. Δεν είναι γνωστό ούτε που βρίσκεται ο καρκίνος του ούτε το στάδιο του.

Πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσε στην The Telegraph ότι η προγραμματισμένη παρουσία του βασιλιά Καρόλου στη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Ουίνδσορ, είναι «σημάδι ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, προς την επανέναρξη των συνηθισμένων βασιλικών του καθηκόντων». Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ ανυπομονούσε να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα, με ένα μέλος της οικογένειας του να υποστηρίζει ότι είναι «πολύ απογοητευμένος» που οι θεραπείες για τον καρκίνο τον άφησαν στο περιθώριο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνοιξαν οι κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Τουρκία

Peristeri News

Μπελέρης: Δήμαρχος δεν διορίζεται από την ηττημένη παράταξη

Peristeri News

Με τον φόβο τρομοκρατικής επίθεσης το Παρίσι

Peristeri News

Leave a Comment