Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πρωθυπουργός ο Παναγιώτης Πικραμένος



Εκλογές στις 17 Ιουνίου

Υπηρεσιακός πρωθυπουργός θα ορκιστεί μετά από την τελική απόφαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτης Πικραμμένος.

Οι δε εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 17 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τόσο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος πρότειναν να παραμείνει στη θέση του ο σημερινός πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ως αξιόπιστος συνομιλητής των εταίρων μας καθω εκκρεμεί και η σύνοδος κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε τον κ. Γεράσιμο Αρσένη, σύζυγος της προέδρου της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη.

Στο σημείο αυτό αντέδρασε ο κ. Βενιζέλος μιλώντας για προεκλογικές σκοπιμότητες.

Ο κ. Τσίπρας αναδιπλώθηκε και συμφώνησε και αυτός με το όνομα του κ. Παπαδήμου.

Τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας πρότεινε για τη θέση του πρωθυπουργού ο Πάνος Καμμένος, προσερχόμενος στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια.

Απών από τη σύσκεψη είναι ο γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, που αν και αυτή τη φορά προσκλήθηκε, αρνήθηκε να παραστεί λόγω του αποκλεισμού του από την χθεσινή σύσκεψη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Peristeri News

Leave a Comment