Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Ήθελαν να παραμείνει πρωθυπουργός ο Παπαδήμος (video)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ο Π. Καμμένος μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών τόνισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρότεινε να παραμείνει στην πρωθυπουργία ο Λουκάς Παπαδήμος.

Ο Π. Καμμένος μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών τόνισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρότεινε να παραμείνει στην πρωθυπουργία ο Λουκάς Παπαδήμος.

Όπως δήλωσε ο κ. Καμμένος, με τον Πρόεδρο συμφώνησαν οι δύο αρχηγοί των κομμάτων της συγκυβέρνησης, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Επιπλέον ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε ότι αρχικά ο Αλ. Τσίπρας πρότεινε ως υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον Γερ. Αρσένη, αλλά στη συνέχεια συμφώνησε με την παραμονή του Λουκά Παπαδήμου.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διαφωνήσαμε κάθετα προτείνοντας ως πρωθυπουργό τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Πικραμένο» ανέφερε ο κ. Καμμένος, υπογραμμίζοντας ότι η «υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν πρέπει να πάρει καμία απόφαση ή να υπογράψει εντάλματα. Είναι καθαρά υπηρεσιακή κυβέρνηση που μπορεί να πάρει μία σοβαρή απόφαση για τα εθνικά θέματα».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη

Peristerinews.gr Newsroom

ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση επιχείρησε να πάρει τις περιουσίες των πολιτών νύχτα»

Peristerinews.gr Newsroom

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την προστασία των συνεπών οφειλετών

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment