PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πρόταση Βενιζέλου για θεσμοθέτηση ρήτρας απασχόλησης


Πρόταση για θεσμοθέτηση ρήτρας απασχόλησης σε κάθε κυβερνητική δράση ή πρωτοβουλία ή νομοσχέδιο που αφορά τα θέματα της ανάπτυξης, θα συμπεριλαμβάνεται στις προτάσεις που θα καταθέσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πρόταση για θεσμοθέτηση ρήτρας απασχόλησης σε κάθε κυβερνητική δράση ή πρωτοβουλία ή νομοσχέδιο που αφορά τα θέματα της ανάπτυξης, με στόχο να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να υπάρξει ανάσχεση και μείωση «του μεγάλου εφιάλτη» της ανεργίας, θα συμπεριλαμβάνεται στις προτάσεις που θα καταθέσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης, αύριο Δευτέρα, στις 10 το πρωί, στο Μ. Μαξίμου.

Αυτό έκαναν γνωστό πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, που υπενθύμιζαν την πρόταση που είχε παρουσιάσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προεκλογικά, κατά την οποία στην επόμενη πενταετία μπορούν να υπάρξουν 750.000 νέες θέσεις εργασίας σε τομείς όπως στον τουρισμό, την ενέργεια, το περιβάλλον, τον πρωτογενή τομέα, τα μεγάλα έργα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μέσα από προγράμματα ΕΣΠΑ.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως μετά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης, ο κ. Βενιζέλος θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment