PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πρόταση Π. Καμμένου για μονομερή διαγραφή του χρέους



Την πρόταση για μονομερή διαγραφή του χρέους επανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας απόψε στη Βουλή.

Την πρόταση για μονομερή διαγραφή του χρέους επανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας απόψε στη Βουλή. «Δεν είναι δυνατό να προχωρήσουμε χωρίς τη διαγραφή του επονείδιστου χρέους. Να κάνουμε “κούρεμα” του χρέους στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και στους τραπεζίτες τοκογλύφους της Ευρώπης, που εκμεταλλεύτηκαν την Ελλάδα και ανέβαζαν το επιτόκιο πέντε και έξι τοις εκατό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Όπως προέβλεψε ο κ. Καμμένος η Ελλάδα δεν θα πάρει τη δόση στις 16 Νοεμβρίου ενώ κάλεσε τον Πρωθυπουργό να δώσει απαντήσεις στα εξής ερωτήματα: «Το χρέος είναι ή όχι βιώσιμο και εξυπηρετήσιμο; Έχει δίκιο η Μέρκελ και η πολιτική που επιβάλλουν στην κυβέρνηση οι τραπεζίτες ή ο κ. Ομπάμα και η κ. Λαγκάρντ που λένε ότι δεν είναι διαχειρίσιμο; Είναι η επιμήκυνση το δώρο των 10 δισ. ευρώ που θα δοθούν για την επαναγορά ομολόγων που έχουν λήξει;».

Τέλος ζήτησε από τον κ. Σαμαρά να απαντήσει αν προωθείται λύση στο Σκοπιανό με την παραχώρηση του όρου Μακεδονία και να εξηγήσει αν δρομολογείται η εξαγορά της πτωχευμένης Θράκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment