PeristeriNews.gr
Διεθνή

Πρόταση για παραλίες με πλέξιγκλας


Ξεχάστε τις παραλίες που ξέρατε. Οι Ιταλοί το έχουν παέι σε άλλο επίπεδο ψάχνοντας τρόπο να σώσουν την τουριστική περίοδο.

Πρόκειται, άλλωστε, για μια χώρα που επλήγη ιδιαίτερα από τον Covid-19, με χιλιάδες νεκρούς και τεράστιες ζημιές στην οικονομία.

Μία από τις ιδέες των Ιταλών, που μάλλον είναι ελαφρώς… αμφιλεγόμενη, είναι η δημιουργία μικρών κουτιών από πλέξιγκλας στις παραλίες, ώστε οι λουόμενοι να μην έχουν άμεση επαφή μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Μόντενα προτείνει ατελείωτες σειρές από ομπρέλες και ξαπλώστρες πάνω στην άμμο, αλλά μέσα σε… ασκεπή κουτιά από πλέξιγκλας. Μέσα σε αυτά τα κουτιά θα χωρά ένα ζευγάρι Ιταλών -το πολύ μια ολιγομελής οικογένεια-  και έτσι όλοι θα είναι προστατευμένοι από τους ιούς και τα μικρόβια των διπλανών τους.

Κάθε τέτοιο διάφανο κουτί θα βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον τριών μέτρων από τα παρακείμενα και, φυσικά, ο κόσμος θα απαγορεύεται να βγαίνει όποτε θέλει, προκειμένου να συνωστίζεται στο μπαρ και στο εστιατόριο της οργανωμένης ακτής.

Οι «ένοικοι» του κάθε κουβουκλίου θα κάνουν την παραγγελία τους μέσω κινητού τηλεφώνου  και ένας σερβιτόρος με μάσκα και γάντια θα τους παραδίδει τους καφέδες, τα αναψυκτικά και τα σνακ, όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment