PeristeriNews.gr
Δημοτικά

«Πρωταγωνιστής στον ΑΣΔΑ ο Δήμος Περιστερίου και στη Νέα Εποχή»


Τη συμμετοχή και στήριξη του στον ΑΣΔΑ επιβεβαίωσε ο Δήμος Περιστερίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου στις 24 Νοεμβρίου.

Τη συμμετοχή και στήριξη του στον ΑΣΔΑ επιβεβαίωσε ο Δήμος Περιστερίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου στις 24 Νοεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης στην εισήγηση του μίλησε για τον «ΑΣΔΑ της νέας εποχής στον οποίο και πάλι θα πρωταγωνιστήσει ο Δήμος Περιστερίου». Αναφέρθηκε στους στόχους και προτεραιότητες του Συνδέσμου όπως αποφασίστηκαν πρόσφατα από το Δ.Σ. του ΑΣΔΑ, εκφράζοντας την απόλυτη συμφωνία του.

Τόνισε ότι η παρουσία των εκπροσώπων του Δήμου Περιστερίου στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του ΑΣΔΑ όλο αυτό το διάστημα είναι δυναμική, άλλωστε λόγω πληθυσμιακού μεγέθους η εκπροσώπηση του Περιστερίου είναι πολυπληθής στο Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ Ανδρέας Μποζίκας δήλωσε σχετικά: «Όπως σωστά ανέφερε ο Δήμαρχος Περιστερίου στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης του, τους τελευταίους μήνες αναπτύχθηκε ένας πλούσιος και δημιουργικός διάλογος ανάμεσα στους Δημάρχους της Δυτικής Αθήνας και τη Διοίκηση του ΑΣΔΑ για τις άμεσες προτεραιότητες του Συνδέσμου. Ο ΑΣΔΑ υπάρχει επειδή βοηθά τους Δήμους, επειδή έχει προσφέρει πολλά και θα προσφέρει ακόμη περισσότερα για τη Δυτική Αθήνα. Σ’ αυτή την πορεία και σ’ αυτό το ελπιδοφόρο μέλλον δεν θα μπορούσε βέβαια να μην διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ο κεντροβαρικός για τη Δυτική Αθήνα Δήμος, το Περιστέρι, όπου άλλωστε για πρακτικούς αλλά και για συμβολικούς λόγους βρίσκεται η έδρα του Συνδέσμου.»

Ο πρώην Αντιπρόεδρος του ΑΣΔΑ, κ. Θοδωρής Αρβανίτης, δήλωσε ότι «… ο ΑΣΔΑ θα προσφέρει σε όλους τους τομείς που έχουν ανάγκη οι κάτοικοι της Δυτικής Αθήνας, ιδιαίτερα σήμερα που η ενότητα όλων των Δήμων της περιοχής είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρήσιμη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment