Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πρόστιμο στον Τσοχατζόπουλο από το Ελεγκτικό Συνέδριο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Σε καταλογισμό προστίμου ύψους 613 χιλιάδων ευρώ σε βάρος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου προχώρησε το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Σε καταλογισμό προστίμου ύψους 613 χιλιάδων ευρώ σε βάρος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου προχώρησε το Ελεγκτικό Συνέδριο, μετά από οικονομικό έλεγχο που διενήργησε.

Το πρόστιμο, που καταλόγισε το 5ο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον κατηγορούμενο για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αφορά έρευνα που διενεργήθηκε στις οικονομικές χρήσεις του πρώην υπουργού για την περίοδο 1998- 2010. Σύμφωνα με την απόφαση επιβολής προστίμου (αριθμός 2173/2013) από τα στοιχεία που εξετάστηκαν προέκυψε για τον κ. Τσοχατζόπουλο “αδικαιολόγητο περιουσιακό όφελος”.

Το δικαστήριο αναφέρει πως το συγκεκριμένο ποσό δεν περιλαμβάνεται στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που κατέθεσε ο υπόχρεος στη Βουλή την επίμαχη περίοδο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κυρ. Μητσοτάκης: 4 νέα μέτρα για την ακρίβεια

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment