PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πρόστιμο σε Έλληνα παράγοντα για μηνύματα σε διαιτητές


Η FIBA Europe επέβαλε πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στον αθλητικό παράγοντα Σταύρο Ελληνιάδη.

Η FIBA Europe επέβαλε πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στον αθλητικό παράγοντα Σταύρο Ελληνιάδη, ο οποίος έστελνε γραπτά μηνύματα σε διαιτητές που επρόκειτο να σφυρίξουν αγώνες της Ελλάδας.

Οι φήμες για πρόστιμο και αφαίρεση της διαπίστευσης σε Έλληνα παράγοντα υπήρχαν από το μεσημέρι, όμως η ευρωπαική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση αργά το απόγευμα.

Η υπόθεση αφορά στους διαιτητές του αγώνα με τα Σκόπια. Ο Ελληνιάδης δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και βρίσκεται στην Λιθουανία ως θεατής.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

«Στις 7 Σεπτεμβρίου η Πειθαρχική Επιτροπή της FIBA αποφάσισε ότι ο κ. Σταύρος Ελληνιάδης βρέθηκε να έχει συμπεριφερθεί με αντιαθλητικό τρόπο. Διαπιστώθηκε ότι έχει επικοινωνήσει με τρεις διαιτητές είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω γραπτών μηνυμάτων. Αυτοί οι τρεις διαιτητές επρόκειτο να σφυρίξουν παιχνίδια στα οποία θα έπαιρνε μέρος η Ελληνική ομάδα. Αμέσως ανακλήθηκε η διαπίστευσή του ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 15.000 ευρώ».

Μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός του, ο Ελληνιάδης υποστήριξε ότι απλά προσπάθησε να τονίσει στους διαιτητές την προσοχή που θα έπρεπε να δείξουν σε θέματα όπως ο εθνικός ύμνος και οι ενδεχόμενες αποδοκιμασίες από την πλευρά των Σκοπιανών, ενώ δεν έγινε καμία αναφορά σε αγωνιστικά ζητήματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment