Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πρόστιμα 4.200 ευρώ από ελέγχους για παρεμπόριο στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Πρόστιμα συνολικού ύψους 4.200 ευρώ επιβλήθηκαν στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν 22 έλεγχοι, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 450 απομιμητικά παιχνίδια και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 4.200 ευρώ για έλλειψη παραστατικών διακίνησης και εμπορίας προϊόντων, καθώς και για έλλειψη αδείας υπαίθριου εμπορίου.

Οι επιχειρήσεις διενεργήθηκαν υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Εποπτείας της Αγοράς και Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ), της Γ. Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπ. Ανάπτυξης με τη συμμετοχή ελεγκτών του Συντονιστικού Κέντρου, αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ και υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται στο σύνολο της επικράτειας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment