PeristeriNews.gr
Πολιτική

Προσχώρησε στη Ν.Δ. ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Κατσιαντώνης


Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας προσχώρησε ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης.

Ο κ. Κατσιαντώνης -ο οποίος είχε εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων- συναντήθηκε το μεσημέρι με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης καλωσόρισε τον κ. Κατσιαντώνη στη Νέα Δημοκρατία και με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, θα γνωστοποιήσει εντός της ημέρας ότι ο βουλευτής εντάσσεται στο εξής στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

«Ο κ. Κατσιαντώνης θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας στο μεταρρυθμιστικό της σχέδιο για την ανάταξη της χώρας», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

Ένωση Κεντρώων: «Ο κ. Μητσοτάκης διατηρεί το DNA της αποστασίας»

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει, με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων αναφορικά με την προσχώρηση του βουλευτή Γιώργου Κατσιαντώνη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων «ο κ. Κ. Μητσοτάκης προσμετρώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ βουλευτή εκλεγμένο στη Λάρισα με λίστα με το ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων, δείχνει ότι το DNA της αποστασίας η οικογένειά του το διατηρεί συμβάλλοντας έτσι στην πτώση ηθών και στην παρακμή του δημοσίου βίου. Η αποστασία είναι αδίκημα κατά του λαού που ψήφισε, η αποδοχή όμως του αποστάτη είναι ηθικό κατρακύλισμα και κλεπταποδοχή της έδρας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment