Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Προς την έξοδο ο Κεϊτά

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν το σημερινό του Πολ Κεϊτά κόντρα στην Κέρκυρα μετά και τη σημερινή του αποβολή κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ που εκτός από τη συνεχιζόμενη πτωτική πορεία στην απόδοσή του, χρεώνεται και την αφελή του αγωνιστική συμπεριφορά καθώς στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα με την Κέρκυρα άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτή καθ’ αυτή η αποβολή που τον φέρνει στην έξοδο του Ατρόμητου, αφού γενικότερα υπάρχουν παράπονα για τον Πολ Κεϊτά και η απόφαση της αποχώρησής του είναι ειλημμένη.

Παράλληλα, το βράδυ στο Περιστέρι αναμένεται να είναι μεγάλο, με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό να έχει συνεχείς επαφές με τους συνεργάτες του, ζητώντας εξηγήσεις για το… χάλι των τελευταίων αγωνιστικών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Φιλική νίκη στο Μαρούσι με 86-81

Peristerinews.gr Newsroom

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέλβιν Οφόρι

Peristerinews.gr Newsroom

Ντάνι Γκαρθία στον Ατρόμητο μέχρι το 2027

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment