Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Προς εκτόνωση η κατάσταση με τα σκουπίδια

Το πρόβλημα προκλήθηκε πριν μερικές ημέρες όταν απολύθηκαν 104 εργαζόμενοι στο ΧΥΤΑ Φυλής

Τη δέσμευση ότι το λεκανοπέδιο θα είναι καθαρό από σκουπίδια μέχρι το Σαββατοκύριακο δίνουν οι εργαζόμενοι στον Ενιαίο Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (ΕΣΔΚΝΑ).

Οι εργαζόμενοι στο ΧΥΤΑ Φυλής εντατικοποιούν την εργασία τους, προκειμένου να καλύψουν τις ελλείψεις στο προσωπικό μετά την απόλυση 104 συμβασιούχων.

Μάλιστα, κάνουν λόγο για «ένδειξη καλής θέλησης» των εργαζομένων και καλούν τους αρμόδιους να λύσουν το πρόβλημα με τους συμβασιούχους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στους Δήμους Αθηνών και Πειραιά, αλλά, στον Δήμο Περιστερίου, υπάρχουν δεκάδες απορριμματοφόρα γεμάτα με σκουπίδια και δεν μπορούν να τα αδειάσουν.

Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νεκταρία Ευσταθιάδου, κάνει έκκληση προς τους δημότες να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια τους στους κάδους, μέχρι να λυθεί το σημαντικό πρόβλημα με τη λειτουργία του ΧΥΤΑ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η μεγαλύτερη Λαγάνα και φέτος στο Περιστέρι

Peristeri News

Εκπαίδευση στην Παροχή Πρώτων Βοηθειών από τον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Σεμινάριο για ζευγάρια στο Περιστέρι: «ΦροντίΖΟΥΜΕ τη συντροφική μας σχέση»

Peristeri News

Leave a Comment