PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου


Για την απόφαση της Νομαρχίας Αθηνών να επιτρέψει το άνοιγμα των καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Αδιαπραγμάτευτη η θέση της ΕΣΕΕ στη διάτρητη απόφαση της Νομαρχίας Αθηνών για ενδεχόμενο άνοιγμα των καταστημάτων κέντρου της Αθήνας την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

Η συντριπτική πλειοψηφία του εμπορικού κόσμου της χώρας, που συνυπογράφει ο Εμπορικός Σύλλογος Περιστερίου εκφράζει την αγανάκτησή του για την απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Αθήνας το οποίο, ενάντια σε κάθε έννοια διαλόγου, θεώρησε «καλό» να επιτρέψει το άνοιγμα των καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010.

Η απόφαση αυτή έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην αγορά και έχει προκαλέσει την αντίδραση των μικρών και μεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων από όλη τη χώρα.

Και αυτό διότι ο συνεχώς επιδεινούμενος τζίρος των καταστημάτων δεν πρόκειται να αυξηθεί, απλά θα αναδιανεμηθεί προς όφελος των μεγάλων οργανωμένων υπεραγορών και εμπορικών πολυκαταστημάτων του κέντρου της Αθήνας.

Η απαράδεκτη αυτή απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθηνών ενδέχεται να αποτελέσει την κερκόπορτα για την άλωση της αργίας της Κυριακής, να δημιουργήσει εμπορικές επιχειρήσεις δύο ταχυτήτων και να οδηγήσει ακόμα περισσότερες από αυτές στο κλείσιμο και τους εργαζόμενους στην ανεργία. Η αντίδραση της ΕΣΕΕ ήταν άμεση.

Με επιστολή της, η οποία κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Βουλευτή Β΄ Αθηνών Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στον Υφυπουργό Ντίνο Ρόβλια και στους εκπροσώπους όλων των κομμάτων, κάλεσε το Νομάρχη Γιάννη Σγουρό και το Νομαρχιακό Συμβούλιο να ανακαλέσουν την απόφαση αυτή και να σεβαστούν την καθολική αντίδραση του Εμπορικού Κόσμου της χώρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Leave a Comment