Δημοτικά

Πρόληψη των καρκίνων του πεπτικού συστήματος στο Δήμο Περιστερίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τις 12 Δεκεμβρίου 2018, στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου, η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Πρόληψη των καρκίνων του πεπτικού συστήματος (στομάχου, εντέρου και παγκρέατος)», η οποία υλοποιήθηκε από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου σε συνεργασία με το 2ο Κέντρο Υγείας Περιστερίου και τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Περιστερίου (1η και 2η ΤΟΜΥ).

Την ημερίδα προλόγισαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Υγείας, Καρδιολόγος κ. Γιώργος Μπεκιάρης, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του 2ου Κέντρου Υγείας –  Πνευμονολόγος κ. Χρήστος Πολυχρονίου, η Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του 2ου Κ.Υ Περιστερίου κα Παρασκευή Αρσενοπούλου και η εκπρόσωπος της 2ης ΤΟ.Μ.Υ. κα Κωνσταντίνα- Ευαγγελία Τασσιοπούλου.

Ακολούθησαν οι ομιλίες των Ιατρών:

  • Γεωργίου Δέσποινα, Δ/ντρια Ε.Σ.Υ, Γαστρεντερολόγος,
  • Καλογεράς Δημήτρης, Ιατρός Γαστρεντερολόγος
  • Παπαδάτος Παναγιώτης, Δ/ντής Ε.Σ.Υ, Χειρουργός

Την ημερίδα τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος κ. Β. Μπέτσης, ο κ. Α. Μποζίκας από τον ΑΣΔΑ και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Περιστερίου του Ε.Ε.Σ κ. Ευστρ. Εγγλέζος.

Η Επιστημονική Ημερίδα υλοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Οργάνωση και Ανάπτυξη Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων – ΗΠΙΟΝΗ» για το 2018.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, στο τηλ. 210-5783266 ή στο e-mail  kepygeias@peristeri.gr .

Related posts

Ποιοι σπουδαίοι καλλιτέχνες έρχονται στο Περιστέρι τον Ιούλιο

Peristeri News

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (11η)

Peristeri News

Προστατευτικά μέτρα κατά τη διάρκεια καύσωνα

Peristeri News

Leave a Comment