PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πρόκληση για Ατρόμητο και Κάναντι


 

Ακόμα μία πρόκληση τίθεται στο πρόγραμμα του φετινού Ατρόμητου, καθώς το αήττητο σύνολο του Νταμίρ Κάναντι φιλοξενείται τη Δευτέρα από την ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Οι Περιστεριώτες όπως ήταν φυσικό είδαν και το χθεσινό ματς της «Ένωσης» κόντρα στη Μίλαν, σε έναν αγώνα όμως που είναι δεδομένο ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτόν της Δευτέρας, αφού οι γηπεδούχοι θα έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και οι «κυανόλευκοι» θα αμύνονται και θα ψάχνουν την κόντρα.

Το πλάνο που σκέφτεται ο Νταμίρ Κάναντι θα βασίζεται εν πολλοίς σε αυτό του «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό και ειδικότερα το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού. Βέβαια, στο συγκεκριμένο πλάνο, υπάρχει μία πολύ σημαντική απώλεια, αυτή του Μάντσον που εκτός από το ότι είναι τραυματίας είναι και τιμωρημένος και τη θέση του θα πάρει ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς.

Το μεγάλο όπλο των «κυανολεύκων» θα είναι η ανασταλτική τους λειτουργία, στην οποία βασίζεται το απαραβίαστο της εστίας για έξι συνεχόμενα ματς, δηλαδή πάνω από 540 αγωνιστικά λεπτά. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι ο Ανδρέας Γιαννιώτης με τη φανέλα του Ατρόμητου δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ.

Βάσει αυτών των δεδομένων, η πιθανότερη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Γιαννιώτη, Κιβρακίδη, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ουάρντα, Μανούσος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός των Περιστεριωτών θα βρίσκεται και στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει κυρίως τον ΠΑΟΚ, τον οποίο ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει στις 20 Νοεμβρίου στην Τούμπα.

*Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος των καναλιών NOVA στο Παγκράτι βρέθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας μας το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι ποδοσφαιριστές Χαβιέ Ούμπιδες, Δημήτρης Χατζηισαΐας, Σπύρος Ρισβάνης, Αμρ Ουάρντα, Ανδρέας Γιαννιώτης και Γιώργος Μανούσος ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες των καναλιών Nova που αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια αρωγό διεξαγωγής της Ελληνικής Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment