Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Προκαταρκτική Novartis: Την ερχόμενη εβδομάδα θα κληθεί ο Ευ. Βενιζέλος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Την ερχόμενη Τρίτη, προτάθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, να κληθεί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τη Novartis, κατά τη συνεδρίαση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Την αυτοπρόσωπη παρουσία του στην Επιτροπή είχε ζητήσει ο κ. Βενιζέλος στην πρώτη του επιστολή προς την ειδική επιτροπή, την περασμένη Δευτέρα. Με την επιστολή του εκείνη ο κ. Βενιζέλος είχε ζητήσει αναπομπή της απόφασης της Ολομέλειας στο μέρος που τον αφορά και σε διαφορετική περίπτωση, όπως δήλωνε, θεωρεί άκυρη κάθε πράξη της επιτροπής. Αυτό, γιατί, όπως υποστήριζε, η σύστασή της δεν έχει γίνει σύμφωνα με τον νόμο, αφού δεν τηρήθηκε η πρόνοια του Κανονισμού της Βουλής πως σε πρόταση άσκησης δίωξης πρέπει να προσδιορίζονται με σαφήνεια οι αξιόποινες πράξεις ή παραλείψεις υπουργών.

Στην επιτροπή έχει διαβιβαστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, και επιστολή του Αδ. Γεωργιάδη με την οποία ζητεί να λάβει γνώση της απόφασης του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και του σκεπτικού για την υπαγωγή των μαρτύρων στο καθεστώς προστασίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment