PeristeriNews.gr
Lifestyle

Πρώην Playmate στη Χρυσή Αυγή


Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε μοντέλα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε μοντέλα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Για την ακρίβεια η οργάνωση φαίνεται να τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά στον συγκεκριμένο χώρο και να στρατολογεί με ευκολία κορίτσια της πασαρέλας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή κατεβαίνει στις Σέρρες η πρώην Playmate Νανά Ταπάσκου, η οποία εδώ και καιρό έχει ενταχθεί στην οργάνωση.

Όπως γράφει η εφημερίδα: «Η Νανά Ταπάσκου συμμετείχε στα Playmate το 1999, χωρίς να κερδίσει κάποια διάκριση. Το όνομά της, ωστόσο, άρχισε να γίνεται γνωστό στους χώρους της μόδας, αφού οι αναλογίες της ξεχώριζαν και αποτελούσαν το μεγάλο προσόν για τους σχεδιαστές. Με τη συμμετοχή της στα Playmate ήρθε και η γυμνή φωτογράφιση στο Playboy, μέρος του συμβολαίου των υποψηφίων κοριτσιών. Εκεί έκανε όλα τα αρσενικά να αναστενάξουν. Παρά τη μεγάλη ζήτηση που είχε εκείνη την εποχή, η σέξι Νανά δεν ήθελε να επικεντρωθεί μόνο στο χώρο του μόντελινγκ».

Έτσι στη συνέχεια ασχολήθηκε με το τραγούδι και κυκλοφόρησε μάλιστα κι ένα CD single με τίτλο «Ό,τι Αγαπώ», χωρίς όμως αυτό να στεφθεί με επιτυχία. Παρά τις απανωτές αποτυχίες στο δύσκολο κόσμο της σόουμπιζ, η Νανά δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να τραγουδά στις πίστες, ιδιαίτερα εκείνες της επαρχίας.

Στη συνέχεια είπε να γίνει ηθοποιός, κάθε μοντέλο που τραγουδά νομίζει ότι μπορεί να γίνει και ηθοποιός, κι εμφανίστηκε με ένα μικρό ρόλο στο σίριαλ «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα». Τελευταία της απόπειρα να αποκτήσει ύπαρξη στη σόουμπιζ ήταν η συμμετοχή της στο ριάλιτι «Αγρότης Μόνος Ψάχνει».

Μετά από όλα αυτά κατέληξε στη Χρυσή Αυγή, όπου τα προσόντα της εκτιμήθηκαν δεόντως, ανέλαβε εκπρόσωπος του Μετώπου Γυναικών της Οργάνωσης και κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις Σέρρες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment