PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προφυλακίστηκε ο 38χρονος για την καταδίωξη των Γερμανών στο Μυλοπόταμο


Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 38χρονος που κατηγορείται για την εμπλοκή στο σοβαρό επεισόδιο με την καταδίωξη των Γερμανών τουριστών στο Μυλοπόταμο, την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 38χρονος ζήτησε και έλαβε 48ώρη προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 25/8 στις 12:30 το μεσημέρι ενώ παράλληλα έλαβε το δρόμο για τη φυλακή.

Την ίδια ώρα ο 36χρονος αδερφός του αφέθηκε ελεύθερος.

Tι ανέφερε ο δικηγόρος των δύο αδερφών

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης των δύο αδερφών, ποινικολόγος Διονύσιος Βέρρας, προσπάθησε με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο να υποβαθμίσει το περιστατικό κάνοντας λόγο για παράβαση πλημμεληματικού χαρακτήρα αναφέροντας ότι «όλη η Ελλάδα ασχολείται αυτή τη στιγμή με μια πραγματικά ανύπαρκτη υπόθεση».

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «δεν υπήρχε μαχαίρι στο συμβάν. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε μέσα στη δικογραφία ούτε βρέθηκε πουθενά αλλού. Η υπόθεση έχει λάβει αδικαιολόγητα μεγάλες διαστάσεις».

Παράλληλα δήλωσε ότι «αν το περιστατικό συνέβαινε μεταξύ Ελλήνων δε θα γινόταν όλο αυτό. Ανάλογα περιστατικά με φασαρίες συμβαίνουν καθημερινά στους δρόμους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment