PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης στην υπόθεση του Κολωνού


Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στη μητέρα της 12χρονης, στην υπόθεση του Κολωνού.

Οι δικαστικοί λειτουργοί δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της και αποφάσισαν την προφυλάκισή της για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Η γυναίκα που κατηγορείται ότι εξέδιδε την ανήλικη κόρη της ήταν απόλυτη, σύμφωνα με την υπεράσπισή της, ότι δεν έχει διαπράξει κάτι σε βάρος του παιδιού.

Κλαίγοντας και πολλές φορές μη μπορώντας να μιλήσει, έδωσε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που της τέθηκαν με βασικότερο όλων την εξήγησή της για τέσσερα εμβάσματα που έχουν εντοπιστεί σε λογαριασμό της. Τα εμβάσματα αφορούν πόσα των 25, 25, 20 και 40 ευρώ και η κατηγορούμενη φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι τον συγκεκριμένο λογαριασμό σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί από τον περασμένο Απρίλιο και άνοιξε άλλον, μετά από υπόδειξη του λογιστή της οικογένειας, ώστε να εμβάζονται προνοιακά επιδόματα.

Ερωτήσεις δέχθηκε, επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, και για τα μηνύματα που φαίνεται να είχε ανταλλάξει με τον Ηλία Μίχο και την πρώην σύζυγό του. Η θέση της μητέρας είναι ότι, σε συνεννόηση με την αστυνομία, αφού κατήγγειλε τον Μίχο, επιχειρούσε να κρατήσει επαφή με τον 53χρονο για να μην καταλάβει κάτι.

Βλέποντας τη μητέρα τους να αποχωρεί με χειροπέδες συνοδεία αστυνομικών από την Ευελπίδων, τα δύο ενήλικα παιδιά της οικογένειας, η κόρη και ο γιος της 37χρονης, ξέσπασαν σε κλάματα, φωνάζοντας τη μητέρα τους.

Νωρίτερα, πριν την απολογία της μητέρας, τα δύο παιδιά καθώς και η θεία κατέθεσαν στην ανακρίτρια της υπόθεσης.

Στο μεταξύ, προθεσμία έλαβαν και οι τρεις κατηγορούμενοι παιδοβιαστές της ανήλικης, προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη. Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment