PeristeriNews.gr
Πολιτική

Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, με τη σύμφωνη γνώμη εφετών ανακριτριών και εισαγγελέα.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, με τη σύμφωνη γνώμη εφετών ανακριτριών και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικοί λειτουργοί έκριναν πως ο βουλευτής πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή με το σκεπτικό ότι εάν αφεθεί ελεύθερος θα συνεχίσει τη φερόμενη εγκληματική δραστηριότητα, καθώς, εκτός από βουλευτής, είναι και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου. Επομένως, κατά την κρίση τους, ανήκει στη στενή ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής και με κάθε τρόπο προτρέπει και προπαγανδίζει τη φερόμενη εγκληματική της δράση.

Ο βουλευτής, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και ένταξης σε αυτή, προσήλθε το πρωί ενώπιον των ανακριτριών και παρέδωσε δισέλιδο απολογητικό υπόμνημα στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται, υποστηρίζει ότι δεν εμπλέκεται σε παράνομες ενέργειες και κάνει λόγο για πολιτική δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Ματθαιόπουλος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις της ανάκρισης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment