PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προετοιμασίες για άνοδο των αγροτών της Πελοποννήσου στην Αθήνα


Για την αυριανή τους άνοδο στην Αθήνα προετοιμάζονται οι αγρότες της Πελοποννήσου. 

Στη Λακωνία μεταφέρουν σήμερα τα τρακτέρ τους από τη Σπάρτη στον Ισθμό με νταλίκες και αύριο τα ξημερώματα θα ξεκινήσουν με λεωφορεία και αγροτικά αυτοκίνητα με προορισμό και πάλι τον Ισθμό, όπου στόχος τους είναι να έχουν φθάσει πριν από τις 8:00.

Λόγω της προετοιμασίας και της μεταφοράς των τρακτέρ στον Ισθμό σήμερα δεν θα προχωρήσουν σε αποκλεισμούς δρόμων. Χθες βράδυ μπήκαν με τα τρακτέρ στη Σπάρτη και «πολιόρκησαν» το ιστορικό κτήριο του παλαιού δημαρχείου στην κεντρική πλατεία, όπου συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο.

Στην Αρκαδία οι αγρότες από το μπλόκο της Νεστάνης θα κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο από τις 19:00 έως τις 22:00, ενώ κι αυτοί τα ξημερώματα θα ξεκινήσουν για τον Ισθμό, με λεωφορεία από την Τρίπολη. Οι αγρότες της Αρκαδίας δεν μεταφέρουν τρακτέρ, ούτε αγροτικά αυτοκίνητα στην Αθήνα, γιατί έχουν αποφασίσει να κρατήσουν ενεργό το μπλόκο τους.

Οι αγρότες της Αργολίδας θα ξεκινήσουν αύριο το πρωί με λεωφορεία από το Ναύπλιο, το ‘Αργος και από το μπλόκο του Κουτσοποδίου για την Αθήνα, αλλά ούτε κι εκείνοι θα ανεβάσουν στην πρωτεύουσα συντονισμένα τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα.

Στην Κορινθία παραμένει κλειστή η νέα εθνική οδός στο ύψος του Ισθμού και το απόγευμα θα κλείσει για λίγες ώρες ηπαλαιά εθνική οδό, χωρίς να έχει προσδιοριστεί ακόμη το ακριβές διάστημα. Οι αγρότες δίνουν δίνουν βάρος στην προετοιμασία για την άνοδο στην Αθήνα και την υποδοχή των συναδέλφων τους από την υπόλοιπη Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα στο Ισθμό.

Η εκκίνηση των αγροτών της Πελοποννήσου από τον Ισθμό θα γίνει στις 8.30 αύριο. Σημειώνεται ότι θα μείνουν δυνάμεις σε όλα τα μπλόκα της Πελοποννήσου.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Πέμπτη

Peristeri News

Βαρθολομαίος: Η πίστη στην Ανάσταση είναι η βαθύτατη έκφραση της ελευθερίας μας

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Τετάρτη

Peristeri News

Leave a Comment