Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πρόεδρος της Δράσης επανεξελέγη ο Θ. Σκυλακάκης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Πρόεδρος της Δράσης επανεξελέγη ο Θόδωρος Σκυλακάκης, ενώ νέα πρόσωπα μπήκαν στο προεδρείο και στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος μετά το συνέδριο.

Συγκεκριμένα, συνεδρίασε την Παρασκευή 20/5 η νέα πεντηκονταμελής Κεντρική Επιτροπή της Δράσης, με αντικείμενο, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο καταστατικό, την εκλογή νέων οργάνων του κόμματος.

Πρόεδρος της Δράσης επανεξελέγη ο Θόδωρος Σκυλακάκης, τον οποίο ψήφισαν 39 από τα 42 μέλη της ΚΕ της Δράσης που συμμετείχαν στην σχετική ψηφοφορία, ενώ υπήρξαν και 3 λευκά.

Αντιπρόεδροι, με σειρά εκλογής οι κ.κ. Μελίνα Δασκαλάκη, Αναστάσιος Αβραντίνης και Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης.

Γενικός Γραμματέας ο κ. Γιάννης Ανδρουλάκης.

Στη νέα Διοικούσα Επιτροπή μέλη με σειρά εκλογής είναι οι: Μιράντα Ξαφά, Δημήτρης Λάϊος, Γιώργος Καραβάνας, Δημήτρης Χατζηβασιλείου, Κώστας Φωτόπουλος, Παναγιώτης Περγαντάς, Διονύσης Γουσέτης, Γιάννης Τριανταφύλλου, Γιώργος Παπαπαύλου, Παύλος Καζάζης, Θεόδωρος Τόνας, Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, Δημήτρης Σιόλιος, Θάλεια Ντόκα, Γεωργία Πανοπούλου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Πέρασε το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες – Οι νέες δικλείδες προστασίας

Peristerinews.gr Newsroom

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment