PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Προδόθηκε για άλλη μια φορά στο 90 ο Ατρόμητος


Το πάλεψε ο Ατρόμητος απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό και έφτασε κοντά σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, αλλά μια στιγμή αδράνειας στο 90+1′ δεν του επέτρεψε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι είχε κάπως καλό ρυθμό, αλλά όχι πολύ υψηλή ένταση και πολλές καλές στιγμές.

Οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί από την αρχή, ενώ ο Ατρόμητος να φυλάει τα μετόπισθεν και αν μπορέσει να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Αυτό φάνηκε στο 13’, όταν η ομάδα μας απώλεσε μία σπουδαία ευκαιρία, με τον Βέλλιο, που δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά από πολύ καλή θέση.

Ο Ατρόμητος είχε σε πολύ καλή μέρα και τον Μπάλας Μέγιερι, αφού λίγο πριν την ανάπαυλα (και αφού ο Πο παραχώρησε τη θέση του στον Νταβιώτη λόγω τραυματισμού), στέρησε το γκολ από τον Ολυμπιακό με εξαιρετική επέμβαση έπειτα από κεφαλιά του Μασούρα. Στη συνέχεια της ίδιας φάσης, ο Μασούρας πάλι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από θέση βολής, με τον Γούτα να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Ίδιο ήταν το τέμπο και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Με τον Ατρόμητο να παίζει σφιχτά, προσπαθώντας να απειλήσει είτε στην κόντρα ή μέσω στημένης φάσης, ενώ ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 65′, ο Ελαμπντελαουί βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μέγιερι, αστοχώντας από πλεονεκτική θέση. Ο ίδιος παίχτης στο 73′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού έκανε ατσούμπαλο μαρκάρισμα στον Νταβιώτη. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Ατρόμητος δεν άλλαξε πολλά. Συνέχισε να έχει παθητικό ρόλο και κρατούσε τον πολύτιμο βαθμό μέχρι το 91′, όταν ο Βαλμπουενά με ωραία μπαλιά βρήκε τον Χασάν, ο οποίος νίκησε τον Μέγερι με κεφαλιά.

Το παιχνίδι έλαβε τέλος, με τον Ατρόμητο να χάνει για άλλη μια φορά βαθμό ή βαθμούς στις καθυστερήσεις και να μην καταφέρνει να ξεκολλήσει από την 8η θέση, κάτι που θα επιδιώξει την άλλη Δευτέρα, στην Κρήτη, απέναντι στον ΟΦΗ.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Νάτσος, Στρούγγης, Γούτας, Κιβρακίδης, Μάντσον (90′ Ραμπέλο), Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιδες, Ντε Πο (41′ Νταβιώτης), Ενσικουλού (70′ Μπαένα), Βέλλιος

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας (59′ Χασάν), Σουντανί (18′ λ.τ. Φορτούνης), Ελ Αραμπί (76′ Γκασπάρ).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment