Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Προχωράνε οι εργασίες στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι (pics)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Μετά από δύο χρόνια έναρξης του έργου της αναβάθμισης του πεζοδρόμου της Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι, οι εργασίες συνεχίζονται.

Αν σκεφτεί κανείς το διάστημα ολοκλήρωσης του έργου μέχρι στιγμής, δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους 6 μήνες το έργο να έχει ολοκληρωθεί φτάνοντας στην οδό Δωδεκανήσου.

Θυμίζουμε ότι το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και μεταξύ άλλων δρόμων που αναμορφώθηκαν όπως η Μεγάλου Αλεξάνδρου για την οποία κάναμε αναφορά σε άλλο θέμα, ήταν προγραμματισμένη και η αναβάθμιση του πεζοδρόμου της Εθνικής Αντιστάσεως (από την Παναγή Τσαλδάρη έως την Δωδεκανήσου).

Πρόκειται για ένα έργο που είχε αρκετά προβλήματα λόγω της εμπορικότητας του δρόμου και της νέας λογικής που επέφερε η ανάπλαση σε διάφορα σημεία.

Η αρνητική και ανυπόφορη διέλευση και στάθμευση των δίκυκλων σε έναν πεζόδρομο δεν έπαψε ενώ αντιδράσεις υπήρξαν από επιχειρηματίες για σμίκρυνση της πρασιάς τους, όπως και από φορείς για τοποθέτηση περιπτέρου μπροστά από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης.

Όλα αυτά πλέον έχουν κοπάσει και το μόνο αρνητικό παραμένει η χαμηλή ταχύτητα των εργασιών που όπως προ είπαμε έχουν ξεπεράσει πλέον τα δύο χρόνια σε ένα πεζόδρομο μήκους περίπου 1 χιλιομέτρου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Νέο Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών «Κοιμώμενος Έρωτας»

Peristerinews.gr Newsroom

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου με 8 θέματα

Peristerinews.gr Newsroom

Εργαστήρια Δημιουργίας Περιστερίου: Παράταση εγγραφών έως 25 Σεπτεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment