PeristeriNews.gr
Πολιτική

Προαναγγελία αποχώρησης Ψαριανού, Αμυρά από το Ποτάμι


Τη διάλυση του Ποταμιού με την αποχώρησή τους από την κοινοβουλευτική του ομάδα (δεν θα διαθέτει πλέον το μίνιμουμ των πέντε βουλευτών) προαναγγέλλουν οι βουλευτές Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς με μία ανάρτηση στο facebook την οποία συνυπογράφουν.

Οι δύο βουλευτές έχουν ταχθεί κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία θα καταψηφίσουν όπως έχουν πει, όταν έλθει στη Βουλή, σε αντίθεση με τους άλλους τρεις βουλευτές του κόμματος, τον Στ. Θεοδωράκη, τον Γ. Μαυρωτά και τον Σπ. Λυκούδη που αναμένεται να ψηφίσουν υπέρ.

Συγκεκριμένα, σε μια ανάρτηση του κ. Ψαριανού, την οποία υπογράφουν και οι δύο βουλευτές του Ποταμιού, αναφέρουν:

«Ανεξαρτήτως Συμφωνιών Πρεσπών, Σπετσών, Λειψών ή Ψαρρών. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ταλαντεύεται και κάνει ασκήσεις Ισαποστακισμου, στάση απαράδεκτη αυτή την ώρα. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ π α λ ι εμφανίζεται παραπλέον προς τους ΤσιπροΠολάκηδες μπορούμε να συνάγουμε ότι ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν επιλέγει μια καθαρή στάση και διαλύεται».

«Δηλώνουμε και εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας με την περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του κόμματος. Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχεσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment