PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προαγωγές δικαστών – εισαγγελέων


Με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου προάγεται στο βαθμό του Πρόεδρου Εφετών η εφέτης Αθηνών Ουρανία Παπαδάκη του Ιωάννη και τοποθετείται η στο Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Στο βαθμό του εφέτη προάγεται η Πρόεδρος Πρωτοδικών Πατρών, Αθηνά Μπεσσή του Ιωάννη που τοποθετείται στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, ενώ μετατίθεται στο Εφετείο Αθηνών ο Ιωάννης Παπαιωαννίδης του Αλεξάνδρου και η Μαρία Προσφιλίδου του Αποστόλου, στο Εφετείο Ιωαννίνων.

Στο βαθμό του Προέδρου Πρωτοδικών προάγονται οι Πρωτοδίκες Αφροδίτη Κούτσουλα του Γεωργίου η οποία τοποθετείται στο Πρωτοδικείο της Αθήνας και η Μαρία Σκουλάξινου του Γεωργίου που τοποθετείται στο Πρωτοδικείο της Ρόδου.

Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας μετατίθεται ο πρόεδρος Πρωτοδικών Αντώνιος Σβύνος του Χαρτοφίλη, ενώ στο Πρωτοδικείο της Πάτρας μετατίθεται η Θεοδώρα – Μαρία Βρετού του Σπυρίδωνος.

Εισαγγελείς

Στο βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών προάγεται ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Δημήτριος Ζημιανίτης του Γεωργίου που τοποθετείται στην Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας.

Η αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Γεωργία Δούρου του Παναγιώτη, μετατίθεται στην Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης.

Στο βαθμό του εισαγγελέα πρωτοδικών προάγεται η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας, Αρετή Τέγου του Στεργίου που τοποθετείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γεώργιος Δούβας του Μιχαήλ, μετατίθεται από τη Θήβα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αριστοτελία Δόγκα του Βασιλείου, μετατίθεται από την Αμαλιάδα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών.

Επίσης με απόφαση του ΑΔΣ παραμένει για ένα χρόνο στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, ενώ τοποθετείται στην ΕΥΠ ο Εισαγγελέας Ευάγγελος Κασσαλιάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment