Ενδιαφέροντα

Πρησμένα και κουρασμένα πόδια; Όχι πια! Τα καλσόν και οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης είναι τα ορθοπεδικά είδη που χρειάζεστε

Η απαιτητική καθημερινότητα και η πολύωρη ορθοστασία μπορεί να έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα στην όψη αλλά και την υγεία των κάτω άκρων.

Πρησμένα και κουρασμένα πόδια, έντονες φλέβες και αίσθημα βάρους και δυσκολίας στην κίνηση, είναι μόλις μερικές από τις δυσάρεστες καταστάσεις που αντιμετωπίζει ο περισσότερος κόσμος, ειδικά οι εργαζόμενοι στην εστίαση και το λιανεμπόριο.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχονται να δώσουν οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης και τα καλσόν, που αποτελούν αρκετά εύχρηστα και άνετα ορθοπεδικά είδη, τα οποία μπορούν να σας υποστηρίξουν στην καθημερινότητά σας και να διευκολύνουν την κάθε σας κίνηση.

Πώς λειτουργούν

Οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης είναι ειδικές κάλτσες οι οποίες σφίγγουν απαλά το πόδι σας όταν τις φοράτε. Οι διαβαθμισμένης συμπίεσης ξεχωρίζουν από τις απλές, γιατί είναι πιο σφιχτές γύρω από τον αστράγαλο και χαλαρώνουν πιο ψηλά στο πόδι σας.

Η πίεση που ασκούν αυτές οι κάλτσες στα πόδια σας βοηθά τα αιμοφόρα αγγεία να λειτουργούν καλύτερα αποτρέποντας το αίμα από το να λιμνάσει ή να προκαλέσει οίδημα. Οι αρτηρίες που μεταφέρουν αίμα πλούσιο σε οξυγόνο στους μύες σας χαλαρώνουν και το αίμα ρέει πιο ελεύθερα.

Τόσο τα καλσόν, όσο και οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης προστατεύουν τα πόδια σας από το να κουραστούν και να πονέσουν, ενώ βοηθούν στο να μειωθεί το πρήξιμο στα πόδια και τους αστραγάλους σας, προλαμβάνοντας την εμφάνιση κιρσών ή φλεβίτιδας.

Ποιους αφορά

Κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης και καλσόν μπορούν να χρησιμοποιήσουν σχεδόν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας και μπορείτε να τις παραγγείλετε από κατάστημα με ορθοπεδικά είδη χωρίς ιατρική συνταγή, από τους εδικούς σε αυτή την κατηγορία προϊόντων. Γενικά αυτοί που τις χρειάζονται περισσότερο είναι οι ηλικιωμένοι που υποφέρουν από κιρσούς και αρχές φλεβίτιδας, αλλά και νέοι άνθρωποι, των οποίων η δουλειά και η καθημερινότητα περιλαμβάνει πολλή ορθοστασία. Τέλος σε αρκετές περιπτώσεις τις χρησιμοποιούν και οι αθλητές για υψηλότερες αποδόσεις με λιγότερες ενοχλήσεις.

Από το Orthoway το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα με ορθοπεδικά είδη αλλά και από το φυσικό κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης, μπορείτε να επιλέξετε επώνυμες κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης, αλλά και καλσόν, ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ατομικές σας ανάγκες.

Related posts

Χρήσιμες συμβουλές στους γονείς για τη διαχείριση των παιδιών με τις σχολικές υποχρεώσεις

Peristeri News

Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE: ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για 30 υποτροφίες των 15.000€ – 25.000€

Peristeri News

Ανακαινίστε το παιδικό δωμάτιο

Peristeri News

Leave a Comment