PeristeriNews.gr
Διεθνή

«Πρέπει να δημιουργηθούν περισσότερες νέες θέσεις εργασίας»


Σε σημερινές του δηλώσεις ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον τόνισε ότι «η φορολογία των πολιτών θα πρέπει να μειωθεί».

Σε σημερινές του δηλώσεις ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον τόνισε ότι «η φορολογία των πολιτών θα πρέπει να μειωθεί» και παράλληλα «να δημιουργηθούν περισσότερες νέες θέσεις εργασίας».

Ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας πρέπει να συρρικνωθεί με απώτερο στόχο να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο και να επέλθει η βιώσιμη ανάκαμψη της βρετανικής οικονομίας.

«Μοναδικός τρόπος για να αυξηθεί, με βιώσιμο τρόπο, το βιοτικό μας επίπεδο είναι να εμμείνουμε ως κυβέρνηση στην αναπτυξιακή τροχιά της οικονομίας, δηλαδή στο να κινηθεί η οικονομία μας τώρα, να δημιουργήσουμε πιο πολλές νέες θέσεις εργασίας άμεσα και συγχρόνως να συρρικνώνουμε το δημοσιονομικό έλλειμμα» τόνισε ο Κάμερον μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο του BBC.

Επισήμανε, επίσης, ότι παρατηρείται μια ανάκαμψη στην αγορά των ακινήτων, αρνούμενος σθεναρά ότι μπορεί αυτή η ανάκαμψη να δημιουργήσει «φούσκα» και κατάρρευση της εν λόγω αγοράς.

Όσον αφορά την Ε.Ε., ο Βρετανός πρωθυπουργός ανήγγειλε από το Μάντσεστερ ότι η συντηρητική κυβέρνηση συνασπισμού θα ξεκινήσει άμεσα τη «ριζική επαναδιαπραγμάτευση» των συναφών θεμάτων, επαναπροσδιορίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη θέση της Βρετανίας στην 28μελή ένωση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο άτομα σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Peristeri News

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ορκίστηκε για πέμπτη θητεία πρόεδρος

Peristeri News

Τουρκία: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα η Μονή της Χώρας

Peristeri News

Leave a Comment