PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις»


Το ντεμπούτο της κάνει η αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», όχι όμως στην Cosmote Tv ή στην ελεύθερη τηλεόραση. Το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της αστυνομικής σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια θα προβληθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 22:00.

Σύμφωνα με την περιγραφή του επεισοδίου: «Ο Νίκος Βανόρτας έχει αποταχθεί από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια Προϊσταμένη Αθηνά Λυγερού. Ο Λαΐνης πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά στα όνειρα, γιατί μόνο εκεί συνάντα την Τόνια. Η Μάρθα βρίσκεται σε δίλημμα για την υπόθεση του Έτερος Εγώ μια και δεν βρίσκει τρόπο να συλλάβει τη Δανάη χωρίς να εμπλέξει το Λαΐνη. Μια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, βάζει το τμήμα ανθρωποκτονιών σε κίνηση».

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Σωτήρης Τσαφούλιας και Κατερίνα Φιλιώτου και συμμετέχουν (μεταξύ άλλων) οι ηθοποιοί Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέτρος Λαγούτης, Μαριάννα Τουμασάτου, Μάνος Βακούσης, Άννα Μενενάκου, Κόρα Καρβούνη, Τάσος Νούσιας, Δημήτρης Καπετανάκος, Βίκυ Παπαδοπούλου και Κατερίνα Διδασκάλου.

Πάντως, η επίσημη πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της σειράς στην Cosmote TV δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2023.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment