PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από το 2ο Γυμνάσιο Περιστερίου


Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Περιστερίου συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης για όλους αυτούς τους πολίτες, που πραγματικά έχουν ανάγκη!

Τα τρόφιμα παρέλαβαν στις 16 Δεκεμβρίου 2015, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος και η Πρόεδρος του Οργανισμού Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) Πολυξένη Κορόγιαννη.

Η κα. Κορόγιαννη ευχαρίστησε τα μαθητές και τους καθηγητές για την πρωτοβουλία τους και επισήμανε «Τέτοιες ενέργειες στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι πολύ σημαντικές και δείχνουν την ευαισθησία των νέων της πόλης μας».

trofima_2o_gymnasio_peristeriou
Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου επέδειξαν ανθρωπιά και αλληλεγγύη στους άπορους συμπολίτες μας

Ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδωράκος τόνισε πως το 2ο Γυμνάσιο είναι πρότυπο σχολείο για την πόλη μας. Συνεχάρη τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα καθώς και τη διεύθυνση και τους καθηγητές του σχολείου που στήριξαν την πρωτοβουλία τους.

Η συλλογή τροφίμων από τους μαθητές του Γυμνασίου έγινε στα πλαίσια προγράμματος, που υλοποιήθηκε σχετικά με τις δράσεις που αναλαμβάνουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να ανακουφίσουν τις οικονομικά ευπαθείς ομάδες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment