PeristeriNews.gr
Διεθνή

Πούτιν: Μην μας επιβάλλετε περισσότερες κυρώσεις


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε τους γείτονες της Ρωσίας «να μην κλιμακώσουν την κατάσταση» επιβάλλοντας περισσότερους περιορισμούς στη χώρα του.

«Δεν υπάρχουν κακές προθέσεις προς τους γείτονές μας. Θα τους συμβούλευα επίσης να μην κλιμακώσουν την κατάσταση, να μην επιβάλουν περιορισμούς. Εκπληρώνουμε όλες τις υποχρεώσεις μας και θα συνεχίσουμε να τις εκπληρώνουμε», είπε ο Ρώσος πρόεδρος μιλώντας σε κυνερνητικό συμβούλιο σήμερα.

«Δεν βλέπουμε καμία ανάγκη να επιδεινώσουμε την κατάσταση ή να επιδεινώσουμε τις σχέσεις μας», είπε ο Πούτιν. «Όλες οι ενέργειές μας, αν υπάρχουν, είναι πάντα ως απάντηση σε ορισμένες εχθρικές ενέργειες εναντίον της Ρωσίας».

«Νομίζω ότι όλοι πρέπει να σκεφτούν πώς θα εξομαλύνουν τις σχέσεις, να συνεργάζονται κανονικά και να αναπτύσσουν κανονικά τις σχέσεις», πρόσθεσε.

Είπε επίσης ότι αναγνωρίζει ότι η Ρωσία αισθάνεται ζημιωμένη από τις αποφάσεις των διεθνών επιχειρήσεων να διακόψουν τους δεσμούς με τη Μόσχα. «Αν κάποιος δεν θέλει να συνεργαστεί. . . κάνοντας με αυτόν τον τρόπο κακό στον εαυτό του, αυτό θα βλάψει και εμάς, φυσικά», είπε ο Πούτιν.

Τα λόγια του υποδηλώνουν ανυποχώρητη στάση μπροστά στην ραγδαία αυξανόμενη απομόνωση της Ρωσίας, σχολιάζουν οι Financial Times.

«Θα πρέπει να βάλουμε κάποια από τα έργα μας στην άκρη για λίγο, να αποκτήσουμε κάποιες νέες δεξιότητες, όπως κάναμε στο παρελθόν σε πολλά άλλα έργα, όπως στην αεροπορία. Αλλά θα συνεχίσουμε να ολοκληρώσουμε τα καθήκοντα που πρέπει να ολοκληρώσουμε», είπε ο Πούτιν. «Επιπλέον, στο τέλος, θα έχουμε μόνο πλεονεκτήματα από αυτό, αφού, όπως είπα, θα αποκτήσουμε επιπλέον δεξιότητες. Είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε τέτοιες εργασίες», τόνισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλβανία: Ένοχος κρίθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Peristeri News

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Leave a Comment