PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί


Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώθηκε και οι πολιτικοί αρχηγοί σήμερα, Σάββατο, παίρνουν μια ανάσα και εμφανίζονται πιο χαλαροί.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρίσκονται με εκπροσώπους τύπου σε κέντρο, Πειραιά και Καλογρέζα, όπως παραδοσιακά γίνεται την ημέρα πριν τις εκλογές.

Αύριο, οι αρχηγοί των κομμάτων θα βρεθούν και οι ίδιοι από νωρίς στα εκλογικά κέντρα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 το πρωί, στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς. Το απόγευμα της Κυριακής, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το γραφείο του στον 3ο όροφο της Πειραιώς. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είναι υποψήφιος στον Δυτικό τομέα της Αθήνας, στον Έβρο, και στην Α’ Θεσσαλονίκης

Στις 9.30, θα ψηφίσει στην Κυψέλη ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως ανακοίνωσε η Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, Χιλιανδαρίου 2-4. Ο κ. Τσίπρας, είναι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα, Σέρρες και Α’ Πειραιά.

Στη γενέτειρά του, στο Ηράκλειο Κρήτης θα ψηφίσει στις 9.45 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431). Ο Νίκος Ανδρουλάκης, είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο, τον Νότιο Τομέα και την Α’ Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.00 το πρωί της Κυριακής, στο 152ο εκλογικό τμήμα του δήμου Λαμιέων (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας). Ο ίδιος έχει επιλέξει ως εκλογικές του περιφέρειες τον Βόρειο Τομέας Αθηνών, Α’ Θεσσαλονίκης και Φθιώτιδα.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 9.30, στη Λεωφόρο Ειρήνης και Αγίου Νικολάου 2 στο Πέραμα (εκλογικά τμήματα από 436 έως 439). Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης, είναι υποψήφιος στην Β’ Πειραιά, Α’ Αθήνας και Πάτρα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα ψηφίσει στις 11:30 πμ στο 1ο ΓΕΛ Ελευθερίου – Κορδελιού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment