PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ποτέ δεν ήμουν για νυφικά


Ήρεμη και χαλαρή δηλώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά από μία όχι και τόσο καλή φάση της ζωής της που ήρθε λόγω της αρνητικής δημοσιότητας.

Ήρεμη και χαλαρή δηλώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά από μία όχι και τόσο καλή φάση της ζωής της που ήρθε λόγω της αρνητικής δημοσιότητας.

Η κακή δημοσιότητα όπως λέει η γνωστή ηθοποιός ξεκίνησε κυρίως από την στιγμή που αποφάσισε να παίξει τον ρόλο της Αλίκης αν και στην συνέχεια της έκανε καλό.

Έμαθε πολλά μέσα από αυτό και έγινε πιο δυνατός άνθρωπος. Τον τελευταίο καιρό είναι πολύ πιο χαλαρή καθώς επιλέγει πράγματα που είναι κοντά σε αυτό που θέλει να κάνει.

Οι συνεντεύξεις σε περιοδικά και οι εμφανίσεις στην τηλεόραση δεν της έλειψαν καθόλου. Για εκείνη είναι κάτι που δεν έχει να κάνει με μια βαθύτερη ανάγκη αλλά αποτελεί καθαρά ένα μέρος επικοινωνίας που βοηθάει στη δουλειά της.

Άλλωστε το ότι αποτραβήχτηκε από όλα αυτά τη βοήθησε πολύ. “Κάποια στιγμή είχα να αντιμετωπίσω δύο προσωπικότητες. Αυτή που ήμουν πραγματικά και αυτήν που είχαν φτιάξει οι άλλοι για μένα. Ερχόταν ο κόσμος στην παράσταση και μου έλεγαν πως δεν με συμπαθούσαν καθόλου.”

Τι γίνεται όμως με τα πιο προσωπικά της συναισθήματα. Πως αντιλαμβάνεται και ζει τον έρωτα;

“Τους έρωτες τους ζω πολύ έντονα, αλλά όχι το ίδιο, με εντελώς διαφορετική αίσθηση. Δεν τους ζω όμως ούτε αποστειρωμένα νομίζω ότι χρειάζονται και τα δύο συστατικά. Σε μια σχέση χρειάζεται το πάθος, χρειάζεται όμως να συμμετέχει και η λογική.”

“Δεν είμαι από τους ανθρώπους που όταν ερωτεύονται τυφλώνονται εντελώς. Πρέπει να ξέρεις που να σταματάς, ποιούς ερωτεύεσαι. Δεν μπορείς να μπαίνεις σαν τρίτος μέσα σε μία σχέση.”

Η τελευταία φορά που ένιωσε το συναίσθημα του έρωτα ήταν πριν ενάμιση χρόνο και είναι ακόμα ερωτευμένη. Πιστεύει πως δεν είναι ένα συναίσθημα που περνάει αν δεν το αφήσεις στην τύχη του.

“Χρειάζεται δουλειά. Οι σχέσεις δεν βασίζονται σε ένα πρωτογενές συναίσθημα είναι εξέλιξη και βήματα παραπέρα. Πρέπει να γίνονται υποχωρήσεις και από τους δύο να μπαίνει ο καθένας στον κόπο να δει τι συμβαίνει στον άλλον και να υπάρχει κατανόηση.”

Αυτό που ζει τώρα με τον αγαπημένο της την έχει αλλάξει. Την έχει κάνει πιο ήρεμη και νιώθει πολύ δημιουργική και ουσιατική. “Πατάω καλύτερα στα πόδια μου και είμαι πιο δυνατή. ” λέει χαρακτηριστικά. Ακόμα αποκαλύπτει πως μάλλον ο Ορέστης Τζιόβας είναι το έτερον της ήμισυ!

Παρόλα αυτά δεν σκέφτεται τον γάμο. Το μόνο που ζητάει ειναι η συντροφικότητα.

“Ποτέ δεν ήμουν για νυφικά. “.

ΠΗΓΗ : DOWN TOWN

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment