PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ποτάμι: Να αφυπνιστούν κυβέρνηση και αντιπολίτευση


«Να αφυπνιστεί η κυβέρνηση, αλλά και η αντιπολίτευση» ζητεί το Ποτάμι, σε ανακοίνωσή του για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και την έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ που δείχνει τον «θάνατο του μεσαίου παραγωγικού χώρου».

«Ενώ το Μαξίμου θριαμβολογεί πως όλα ‘βαίνουν καλώς’ στα δύο χρόνια διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, η έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ αποτυπώνει διαφορετικά την πραγματικότητα» αναφέρει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, παραπέμποντας στα ευρήματα της έρευνας, σύμφωνα με τα οποία, το 75,3% των ελληνικών νοικοκυριών είχε μείωση εισοδημάτων το 2016 σε σχέση με το 2015.

Όπως επισημαίνει ο κ. Δανέλλης, «ο θάνατος του μεσαίου παραγωγικού χώρου είναι το αποτέλεσμα του εκρηκτικού συνδυασμού αφρόνων πολιτικών λιτότητας και υπερφορολόγησης που κλιμακώθηκαν την τελευταία διετία».

Ο βουλευτής σημειώνει ότι «η αδυναμία των κυβερνήσεων, αλλά και συνολικότερα του πολιτικού συστήματος, να σχεδιάσουν ένα βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για παραγωγή εισοδήματος και στέρεων θέσεων εργασίας, οδηγεί στην κλιμακούμενη καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας». Υπογραμμίζει τέλος την «ανάγκη συμφιλίωσης με την πραγματικότητα, σύνεσης και συνεννόησης» ώστε να οικοδομηθούν «όροι ελπίδας» για τη χώρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment