PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ποτάμι: Κουτοπονηριά και αφερεγγυότητα από τον Β. Αποστόλου


«Ψέμα, κουτοπονηριά και αφερεγγυότητα» καταλογίζει το Ποτάμι στην κυβέρνηση και στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, με αφορμή τη διαβεβαίωση του Β. Αποστόλου στη Βουλή ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε ανάκτηση από τους αγρότες των ενισχύσεων που δόθηκαν επί υπουργίας Χατζηγάκη το 2008 και 2009, παρά την τροπολογία που κατατέθηκε.

«Παραμένει ακόμη υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ. Αποστόλου; Αυτός που χτες κατέθεσε τροπολογία στη Βουλή λέγοντας ότι τις επιστροφές αγροτικών επιδοτήσεων τις νομοθετούμε διότι έχουμε καταδικαστεί και θα πληρώνουμε υπέρογκα πρόστιμα. Αλλά να μην ανησυχεί η Βουλή διότι -είπε- η κυβέρνηση στην πράξη δεν θα τις εισπράξει. Και ο ίδιος δε θα βάλει την υπογραφή του σε επιστροφές», σχολιάζει το Ποτάμι.

Σημειώνει μάλιστα ότι ο κ. Αποστόλου «είχε το θράσος να ζητήσει από το Κοινοβούλιο τη συνενοχή σε αυτή την απατεωνιά, λες και οι εταίροι μας στην Ευρώπη δεν “μεταφράζουν” τα φτηνά κόλπα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

«Η καταρρακωμένη αξιοπιστία της χώρας δεν αντέχει άλλα φτηνά κόλπα», καταλήγει το Ποτάμι, προσθέτοντας ότι η πρόσκληση για της κυβέρνησης για συναίνεση «δεν είναι παρά πρόσκληση σε συνενοχή».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Leave a Comment