PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ποτάμι: Η συντηρητική κυβέρνηση κλείνει τον δρόμο προς τις κάλπες στους ομογενείς


«Άτολμη και συντηρητική» χαρακτηρίζει το Ποτάμι την κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι «κλείνει για άλλη μια φορά το δρόμο προς τις κάλπες στους 400.000 Έλληνες που εγκατέλειψαν τη χώρα στα χρόνια της κρίσης αλλά κι όλους τους ομογενείς», με αφορμή τη δημοσιοποίηση της κυβερνητικής πρότασης για τον εκλογικό νόμο.

«Είναι ντροπή να αρνούμαστε το δικαίωμα αυτών των ανθρώπων στην ψήφο» συμπληρώνει η Σεβαστουπόλεως, ζητώντας «να αποτραπεί το λάθος».

Το Ποτάμι κάνει λόγο για «θεσμικό έγκλημα», σημειώνοντας ότι η πλήρης κατάργηση του μπόνους θα οδηγήσει σε «ακυβερνησία και πολιτική παραλυσία».

«Το Ποτάμι έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση που προβλέπει ένα αναλογικό λογικό μπόνους στο πρώτο κόμμα (1 έδρα για κάθε 2% που λαμβάνει). Καλούμε όλη τη δημοκρατική αντιπολίτευση να μη συναινέσει στον τυχοδιωκτισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», συνεχίζει η Σεβαστουπόλεως.

Καταλήγοντας, παρατηρεί ότι η χώρα χρειάζεται κυβερνήσεις που να βασίζονται «σε ειλικρινείς συνεργασίες και όχι ευκαιριακές συμπράξεις για τον διαμερισμό της εξουσίας».

«Και αυτό είναι το πολιτικό μήνυμα που πρέπει να σταλεί στους 17άρηδες που θέλουμε να συμμετάσχουν στις εκλογές», συμπληρώνει το Ποτάμι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment