PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ποτάμι: Ερώτηση προς Αλ. Τσίπρα για τις καταγγελίες Πανούση


Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το τι γνώριζε «για το παρακράτος» κατέθεσε το Ποτάμι με αφορμή τις «συνταρακτικές αποκαλύψεις» του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση.

«Διαβάζοντας τα όσα αποκαλύπτει ο κ. Πανούσης, αναρωτιέται κανείς αν ζει σε ευρωπαϊκή χώρα ή σε μια χώρα η τύχη της οποίας έχει παραδοθεί σε οργανωμένες μαφίες. Η δικαιοσύνη οφείλει να παρέμβει, για να περισώσει το κύρος της ελληνικής πολιτείας και της ελληνικής κοινωνίας» σημειώνει το Ποτάμι.

Καλεί δε τον Πρωθυπουργό να πάρει θέση, «για όσα καταμαρτυρούνται κι αφορούν τον ίδιο, στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματός του. Όταν ένας πρώην Υπουργός καταγγέλει «παρακράτος και καρκινώματα», ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να συνεχίσει να παριστάνει ότι δεν το γνωρίζει. Πολλώ δε μάλλον, όταν ο κ. Πανούσης προτού καταθέσει ενώπιον της δικαιοσύνης, «κατέθεσε» ενώπιον του Πρωθυπουργού».

Συγκεκριμένα, ερωτάται ο Πρωθυπουργός:

  • Ερεύνησε τις καταγγελίες που συνδέουν στελέχη του κράτους και του κόμματός του με την τρομοκρατία;
  • Θεωρεί σωστό ο Πρωθυπουργός, σύμβουλοι υπουργών του να διαπραγματεύονται εν κρυπτώ με συγκεκριμένους κρατούμενους τα νομοθετήματα της κυβέρνησής του;
  • Τι προτίθεται να κάνει ο Πρωθυπουργός, έτσι ώστε να χτυπηθεί το παρακράτος και να αποκατασταθεί η θεσμική λειτουργία στο υπουργείο Δικαιοσύνης και την αστυνομία;

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment