PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πως θα ζήσουμε τη φετινή Ανάσταση από το σπίτι μας


Το φετινό Πάσχα θα είναι τελείως διαφορετικό από τα άλλα και το PeristeriNews.gr σας προτείνει πως μπορείτε να το περάσετε από το σπίτι.

Φέτος δεν θα φορέσουμε τα καλά μας ώστε να βρεθούμε στην εκκλησία της ενορίας μας λίγο μετά τις 11 το βράδυ ώστε να λάβουμε το Άγιο Φως και να παραστούμε στη λειτουργία της Αναστάσεως.

Αυτό θα συμβεί από το σπίτι μας όπου με τη βοήθεια της τηλεόρασης μπορούμε να παρακολουθήσουμε έστω και από μακριά τη λειτουργία από διαφορετικά κανάλια και ενορίες.

Στην ΕΡΤ2 από τις 23.00 θα μεταδοθεί η λειτουργία της Αναστάσεως από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών. Σύνδεση λίγο πριν το «Χριστός Ανέστη» θα κάνουν με τη Μητρόπολη Αθηνών και άλλα κανάλια. Στον Alpha από τις 23.00 θα μεταδοθεί η λειτουργία από την Ι.Μ. Πειραιώς ενώ σύνδεση με τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Πειραιά θα γίνει και από το MEGA στις 23.40.

Αυτό που δεν θα αλλάξει σε σχέση με τις άλλες χρονιές είναι το γιορτινό τραπέζι το βράδυ του Μ. Σαββάτου μετά την Ανάσταση όπου οι οικογένειες θα γιορτάσουν την Ανάσταση του Κυρίου με τα Πασχαλινά εδέσματα.

Για τη διασκέδαση μας το βράδυ του Μ. Σαββάτου μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ των τηλεοπτικών προγραμμάτων και της μουσικής στο ραδιόφωνο ή στα online ραδιόφωνα.

Ξεχωρίζουν στις 00.10 στο MEGA η μαγνητοσκοπημένη live συναυλία του Αντώνη Ρέμου όπως επίσης και στον ΣΚΑΙ από τις 22.20 η εκπομπή «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο σε μια παλιότερη εκπομπή Ανάστασης.

Ότι και να επιλέξετε σας ευχόμαστε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ Ανάστασης και να έχετε Υγεία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για μη εγκεκριμένο συστατικό

Peristeri News

Leave a Comment