PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πώς κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα Πρωτομαγιά


Ποια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο και ποια προχωρούν σε στάση εργασίας.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας οι αστικές συγκοινωνίες, ενώ δεμένα θα είναι και τα πλοία στα λιμάνια.

Τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και ο ηλεκτρικός δεν θα πραγματοποιήσουν σήμερα κανένα δρομολόγιο, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν ανακοινώσει οι Ενώσεις Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ και ΣΤΑΣΥ.

Το μετρό και το τραμ θα λειτουργήσουν από τις 9.00 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας, ωστόσο δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο.

Ακινητοποιημένα, επίσης, θα είναι και τα τρένα σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού και των τουριστικών δρομολογίων λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει ο Οργανισμός Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Στην απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Οι κινητοποιήσεις αφορούν τα πλοία όλων των κατηγοριών έως τα μεσάνυχτα της Πρωτομαγιάς.

Κάλεσμα των συνδικαλιστικών οργανώσεων

Συμμετοχή στα συλλαλητήρια της Πρωτομαγιάς, έχουν ανακοινώσει συνδικαλιστικές οργανώσεις. Συγκεκριμένα,το ΠΑΜΕ έχει καλέσει σε συγκέντρωση στις 10:30 στην πλατεία Συντάγματος, ενώ ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν σε προσυγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00. Επίσης, στις 10:30, θα ξεκινήσουν να συγκεντρώνονται στο Μουσείο, επί της Πατησίων, μπλοκ της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, σωματεία βάσης και αντιεξουσιαστές.

Για το διάστημα που θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις και οι πορείες η Τροχαία θα διακόπτει την κυκλοφορία στους δρόμους Πατησίων, Ομόνοια, Σταδίου, Σύνταγμα, Πανεπιστημίου και σε όσους διέρχονται οι διαδηλωτές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment