PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πόντιοι, Κρητικοί και Ηπειρώτες ευχαριστούν τον Δήμο Περιστερίου (photos)


Με έντονα συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης, αλλά και μεγάλη διάθεση να δραστηριοποιηθούν ακόμη περισσότερο για την πολιτιστική ανάπτυξη του Περιστερίου, οι εθνικοτοπικοί σύλλογοι της πόλης,  Ένωση Ποντίων Περιστερίου, Αδελφότητα Κρητών Περιστερίου και Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου «Ο Πύρρος», παρέλαβαν τις νέες, ευρύχωρες, φωτεινές και ηλιόλουστες αίθουσες που τους παραχώρησε ο Δήμος Περιστερίου, πριν από μερικές ημέρες!

Ήταν μια υπόσχεση, που ο ίδιος ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης είχε δώσει και πρωτοστάτησε για την υλοποίησή της!

Οι μεγάλες αίθουσες στέγασης των συλλόγων που ευρίσκονται επί της οδού Αρκαδίας 35 (παλιό κτίριο Siemens), ανανεώθηκαν πλήρως με κατάλληλα χρώματα και πήραν καινούργια όψη, ευχάριστη και καλαίσθητη.

«Ένα όνειρο δεκαετιών έγινε πραγματικότητα», δήλωσαν στο Peristerinews.gr με φανερή συγκίνηση οι πρόεδροι των συλλόγων, Ηπειρωτών κ. Κόντης, Κρητών κ. Λιλιμπάκη και Ποντίων, κ. Αθανασιάδης και συμπλήρωσαν:

«Από τα βάθη της καρδιάς μας θέλουμε και δημόσια να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος ολοκλήρωσε σε σύντομο χρόνο την υπόσχεση που μας έδωσε κι έτσι απαλλαγμένοι από το οικονομικό βάρος της στέγασης, θα μπορούμε ακόμη περισσότερο να αναπτύξουμε κι άλλες δραστηριότητες στον χώρο του πολιτισμού στο Περιστέρι.

Δηλώνουμε ακόμη μια φορά ότι θα είμαστε καθημερινά κοντά στους συμπολίτες μας και θα επιχειρούμε πάντα μέσα από τα ήθη και έθιμα στη διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας, παραμένοντας σφιχταγκαλιασμένοι με το χτες.

Θα είμαστε μια ελπιδοφόρα κι ευχάριστη νότα στη σημερινή πραγματικότητα που κυριαρχεί το γκρίζο, κάτι άλλωστε που το αποδεικνύουμε διαρκώς με αγάπη και ευθύνη, γιατί η επαφή με τις ρίζες μας αποτελεί τη βάση για το μέλλον».

Το Peristerinews.gr στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους νέους χώρους των συλλόγων και φεύγοντας ευχήθηκε καλή διαμονή, διατήρηση και ανάδειξη της λαϊκής παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Ο πρόεδρος των Ποντίων Περιστερίου, κ. Αθανασιάδης
Ο πρόεδρος των Ηπειρωτών, κ. Κόντης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment