PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πολύς κόσμος στο Περιστέρι – Λίγες αγορές στα καταστήματα


Παρά την περίοδο εκπτώσεων στην αγορά, η Κυριακή 15 Ιανουαρίου κατά την οποία ήταν ανοικτά τα καταστήματα κυρίως στο κέντρο της πόλης φαίνεται ότι δεν είχε την επιθυμητή κερδοφορία για τα μαγαζιά.

Από την έναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων στο κεντρικό πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως πλήθος κόσμου έκανε την Κυριακάτικη βόλτα του αλλά δεν ψώνισε σύμφωνα με δηλώσεις των ιδιοκτητών καταστημάτων στο PeristeriNews.gr.

Φαίνεται πως η νεκρή περίοδος του Ιανουαρίου μέχρι την πληρωμή των συντάξεων και μισθών κάνει αισθητή την αδυναμία του κόσμου να βγει για τις αγορές του παρά την περίοδο των εκπτώσεων.

IMG_1785

Άλλωστε οι περισσότεροι μισθωτοί και συνταξιούχοι έκαναν τις αγορές τους κατά την εορταστική περίοδο κάτι που δεν τους δίνει τη δυνατότητα για περισσότερα έξοδα.

Πάντως αρκετοί προτίμησαν να διαθέσουν κάποια άλλη μέρα για τα ψώνια τους δηλώνοντας την αντίθεσή τους στην Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων σε συνάρτηση με το ότι και πολλά μαγαζιά δεν άνοιξαν κυρίως στις γειτονιές της πόλης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment