PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πολύ κοντά σε Λαζαρίδη ο Ατρόμητος


Η πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Περιστερίου όπως όλα δείχνουν θα είναι ο αμυντικός του ΑΡΗ, Νίκος Λαζαρίδης.

Η πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Περιστερίου όπως όλα δείχνουν θα είναι ο αμυντικός του ΑΡΗ, Νίκος Λαζαρίδης.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και το μόνο που μένει, είναι να μάθουμε και το χρονικό διάστημα της συνεργασίας τους, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, θα είναι 2 χρόνια.

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό, πως ο Ατρόμητος είχε στη μεταγραφική του λίστα τον Λαζαρίδη, δεδομένου πως μιλάμε για έναν Έλληνα παίχτη, με μεγάλη εμπειρία στη Σούπερ Λιγκ, ο οποίος μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Άρη στη φετινή σεζόν.

Σημαντικός παράγοντας στην συμγωνία των δύο πλευρών έπαιξε η πολύ καλή φιλική σχέση που έχει ο Νίκος Λαζαρίδης με τον Σωκράτη Φυντανίδη.

Σε πρόσφατες του δηλώσεις είπε τα εξής :

“Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές φέτος, μέχρι εκεί που δεν μπορεί να το φανταστεί κανένας. Το ξέρουμε εμείς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της ομάδας.Είμαι επαγγελματίας, πρέπει να κοιτάξω κι εγώ την οικογένειά μου. Έχω δύο παιδιά που πρέπει να τα μεγαλώσω και να μην τους λείπει τίποτα”

Κι αν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έκανε ξεκάθαρο πως δεν έχει αποφασίσει το ποιος θα είναι έδειξε να μην αρνείται τα όσα έχουνε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες περί ενδιαφέροντος του Ατρομήτου στο πρόσωπό του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment