PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πολύ γνωστό κτίριο στο Περιστέρι βγαίνει «στο σφυρί»


Ένα κτίριο που έχουν περάσει τα μαθητικά τους χρόνια πάρα πολλοί Περιστεριώτες βγαίνει σε πλειστηριασμό στις αρχές του 2023.

Σύμφωνα με την Ελληνική πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, το κτίριο που στεγάζονταν επί χρόνια τα εκπαιδευτήρια Παπαχαραλάμπους βρίσκεται σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Πρόκειται για κτίριο επί της οδού Πελοπίδα, στο οποίο έχει τεθεί αρχική τιμή 1.295.000 ευρώ με την ημερομηνία του πλειστηριασμού να είναι η 18η Ιανουαρίου 2023.

Εδώ και δύο χρόνια το εκπαιδευτήριο έχει αναλάβει η εταιρεία ΥΠΑΤΙΑ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ κάνοντας προσπάθεια για την κανονική λειτουργία του ιδιωτικού σχολείου. Οι οφειλές που οδήγησαν στον πλειστηριασμό αφορούν την προηγούμενη ιδιοκτησία με τίτλο εταιρείας Παπαχαραλάμπειο εκπαιδευτήριο.

Παρά την ατυχή κατάληξη της προηγούμενης επιχείρησης, το μόνο σίγουρο είναι πως οι μαθητές που πέρασαν από το συγκεκριμένο εκπαιδευτήριο θα έχουν να θυμούνται τόσο τις καλές όσο και τις κακές στιγμές.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον για το κτίριο, δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση με πληροφορίες να αναφέρουν ότι η λειτουργία του χώρου ενδεχομένως να αλλάξει για κάποια άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment