Κοινωνία

Πολύ αυξημένη η κίνηση στους δρόμους

Αυξημένα, σε σχέση με τις άλλες μέρες, είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας, λόγω και της 24ωρης απεργίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Σε πολλούς κεντρικούς δρόμους, η κίνηση των οχημάτων παρουσιάζει σημαντικές καθυστερήσεις ενώ πολλά είναι και τα μποτιλιαρίσματα.

Όσον αφορά το κέντρο της Αθήνας μποτιλιάρισμα σημειώνεται στην Καλλιρόης, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στην Αρδηττού αλλά και στη κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου.

«Κόλαση» γίνεται και στον Πειραιά στην διαδρομή προς Αθήνα, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται και σήμερα στη Λεωφόρο Κηφισού, με μεγάλες καθυστερήσεις στο ρεύμα της ανόδου.

Συγκεκριμένα, από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια τα αυτοκίνητα κινούνται αργά, ενώ, κατά διαστήματα μένουν και ακινητοποιημένα.

Σχετικά καλύτερη είναι η εικόνα στην κάθοδο, με εξαίρεση το ύψος της Μεταμόρφωσης. Επίσης, αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Αθηνών και Σχιστού όπου τα οχήματα κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στη Λεωφόρο Κηφισίας, ενώ στο «κόκκινο» είναι και αρκετοί δρόμοι του κέντρου της Αθήνας.

Τέλος, προς το παρόν δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα στην Αττική Οδό.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους.

Related posts

Δυσάρεστη έκπληξη με τα εκκαθαριστικά του Power Pass

Peristeri News

Λιγνάδης: Βγαίνει από τη φυλακή εντός της ημέρας

Peristeri News

ΕΟΔΥ: 20.723 rapid test – 3.696 θετικά την Τετάρτη 13/7

Peristeri News

Leave a Comment