PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πόλο: «Χάλκινη» η Εθνική στο World League


Νέα μεγάλη διάκριση για το ελληνικό πόλο και την Εθνική Ανδρών, που δείχνει ότι βρίσκεται σταθερά στο κορυφαίο επίπεδο λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η ελληνική ομάδα κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο μικρό τελικό του Super Final του World League, το οποίο διεξάγεται στη Χουιζού την Κίνας, νικώντας την Ιταλία με 11-7.

Είναι η τρίτη συνεχής μεγάλη διοργάνωση που η Ελληνική ομάδα καταλαμβάνει μια θέση ανάμεσα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες, μετά από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν (χάλκινο μετάλλιο) και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου (4η θέση).

Επίσης, είναι το τρίτο μετάλλιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, μετά τα επίσης χάλκινα το 2004 στο Λονγκ Μπιτς των ΗΠΑ και το 2006 στην Αθήνα.

Διάκριση και για τον 28χρονο τερματοφύλακα της Εθνικής, Κωνσταντίνο Φλέγκα, ο οποίος αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Super Final του World League.

Το χρυσό μετάλλιο κατάκτησαν με άνεση οι Σέρβοι, που επικράτησαν στον τελικό των ΗΠΑ με 10-6 και έφτασαν τον 10ο τίτλο τους στη διοργάνωση, αν συνυπολογιστούν και οι δύο ως Σερβία/Μαυροβούνιο.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment