PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πολλά παράπονα στον Ατρόμητο με τη διαιτησία Στυλιάρα (video)


Απογοήτευση και έντονα παράπονα έχει προκαλέσει στους ιθύνοντες του Ατρομήτου και στους φιλάθλους της Περιστεριώτικης ΠΑΕ η διαιτησία του Δημήτρη Στυλιάρα στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου ανέφεραν σχετικά ότι από πολύ νωρίς φόρτωσε τους παίκτες της ομάδας με πολλές κάρτες (Μπίτολο και Κυβρακίδης είδαν κίτρινες στα πρώτα φάουλ που έκαναν στον αγώνα) ενώ αποκορύφωμα αποτέλεσε η φάση του 83′ που αρνείται καταφανέστατο πέναλτι.

Ήταν η φάση στην οποία ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πλασάρει, αλλά ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκει την μπάλα με το χέρι και απομακρύνει και στον Ατρόμητο θεωρούν ότι σε εκείνο το σημείο έπρεπε να δοθεί η παράβαση και παράλληλα η δεύτερη κίτρινη στον Σουηδό επιθετικό, ώστε για τα επομενα 10 λεπτά ο Ατρόμητος να έπαιζε με παίκτη παραπάνω.

Παράλληλα, στο Περιστέρι θεωρούν ότι και στο 42’ θα μπορούσε να δοθεί εύκολα ακόμα ένα πέναλτι, όταν σε σέντρα του Ματέι από αριστερά, ο Πράνιτς φαίνεται να απομακρύνει με το χέρι, αλλά ο Στυλιαράς δεν υπέδειξε κάτι.

Aπό αύριο η προετοιμασία για Αστέρα

Ημέρα ρεπό είναι η σημερινή για τους παίκτες της ομάδας μας. Ωστόσο οι Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Στόιτσεφ, Μπάρκας βρέθηκαν το πρωί στο αθλητικό κέντρο για να κάνουν θεραπεία, spa και ασκήσεις στην πισίνα εξαιτίας κάποιων μικροτραυματισμών.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Μπίτολο, Ούμπιντες και αύριο θα αποφασιστεί πότε θα εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Αύριο το πρωί θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment